Kış bahçesi

Kış bahçesi
Kış Bahçesi

19 Mart 2020 Perşembe

Yaz Kış Bahçesi Sistemleri

YAZ KIŞ BAHÇESİ SİSTEMLERİ

Yaz kış bahçesi sıcak ve soğuk havalarda kullanılan açılır tavan cam veya kapalı kapatma sistemlerinden birisidir.Çok sıcak havalarda balkon veya teraslarında çay yudumlamak veya misafir ağırlamak isteyen müşterilerimiz açılır tavan tente sitemini tercih etmekte olup oda olarak kullanmak isteyenler ise kapalı veya cam sistemlerini talep etmektedirler.Bu iki sistem de kullanış açısından büyük ilgi görmekle birlikte yapılacak yerin hangi sisteme uygun olduğu da önemlidir.Çok rüzgar veya kar yükü olan bir yere açılır tavan yapılırsa ileride büyük sıkıntılar doğrucağı aşikardır. Veya çok sıcak lan bir mekana cam tavan yapılırsa her ne kadar güneş kırıcı özelliği olsa da yine cam ısınmasından dolayı sıkıntılar mutlaka yaşanacaktır.Bu nedenle kış bahçesi yaptırmadan önce yaptıracağınız yerin fiziki durumuna önem vermemz gerekiyor.
[caption id="attachment_368" align="aligncenter" width="600"]Yaz kış bahçesi sistemleri çatısı cam etrafı pvc pencere sistemli Yaz kış bahçesi sistemleri çatısı cam etrafı pvc pencere sistemli[/caption]

Kış bahçesi 90 yıllarda hayatımıza giren 2000 yıllarda büyük bir patlama yapan oda sistemidir.Özellikle kış aylarında evlerinde oturmak istemeyenler soğuk havada çay ve kahve yudumlama zevkine varmak için bu modelleri yaptırmaya başladılar.Sera Botanik park kapama olarak yapılan kış bahçesi yaz aylarında biraz sıcak olsa da kışın oda sıcaklığında camın eşsiz güzelliğini sunmaktadır.
[caption id="attachment_403" align="aligncenter" width="480"] Kış bahçesi modelleri ve fiyatları[/caption]
Kupa yapı firması olarak yaz ve kış cam oda sistemlerinde teknolojinin son yeniliklerinden yararlanıp yalıtım sızdırmazlık ve kullanış olarak en iyisi siz degerli müşterilerimize sunmaktayız.
[caption id="attachment_437" align="aligncenter" width="600"] Açılır tavan tente kış bahçesi modelleri[/caption]
İstanbul,Ankara,İzmir,Bursa,Kayseri,Eskişehir,Kocaeli gibi büyük metropollerde kış bahçesi sistemleri diğer illere göre daha fazla tercih edilmektedir.Kış bahçesi yaptıracak müşterilen en büyük merakı haliyle fiyatları dekorasyonu ve modelleri olmaktadır.
[caption id="attachment_238" align="aligncenter" width="600"] Sürme katlanır cam kış bahçesi modelleri[/caption]
Kış bahçesi yaptıracağınız villa,teras bahçe şekil düzenine göre farklı modellerde yaptırma şansı vermektedir. En çok tercih edilen ve rağbet gören sistem cam çatı tavan ve kapalı çatı kış bahçesi modelleridir
Açılır tavan sistemleri de son yıllarda tente spot lambalı olarak tercih edilmeye başlandı.Açılır tavan cafe restorant önlerinde tercih edilen modelleridir.
[caption id="attachment_215" align="aligncenter" width="600"] Kapalı şingıl çatı kış bahçesi modelleri[/caption]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder