Kış bahçesi

Kış bahçesi
Kış Bahçesi

6 Ocak 2023 Cuma

2023 YENİ NESİL KIŞ BAHÇELERİ


KIŞ BAHÇESİ

Kış bahçesi  İlkbahar yaz sonbahar kış hiç fark etmez tüm mevsimlere göre cam da sistemleri hayatın vazgeçilmez  parçasından birisi oldu.  Lapa lapa yağan kar altında sıcak çay yudumlamak isteyenlerin hayallerini yerine getireceği bir uygulama modelidir. Dış mekanlar villalar teraslar bahçe önleri kapatma modelleri tarafımızdan yapılmaktadır.

Dış mekan teras ısı yalıtımlı sistemler kış bahçe modellerinin vazgeçilmez parçaları olmaya devam ediyor. 2023 yılında da en çok tercih edilen yeni nesil modeller bu yıla damgasını vuracak.

kış bahçesi

 

[caption id="attachment_368" align="aligncenter" width="600"] Cam ve Kapalı Çatı Alüminyum Pvc kış bahçesi sistemleri ve modelleri[/caption][caption id="attachment_403" align="aligncenter" width="480"] Cam ve Kapalı Çatı Alüminyum Pvc kış bahçesi sistemleri ve modelleri[/caption][caption id="attachment_2006" align="aligncenter" width="526"] kış bahçesi[/caption]

Özellikle kış aylarında oda sıcaklığında oturmak isteyenler için yapılan bir sistem olarak piyasa çıkmış olsada yıllar sonra artık hemen hemen her türlü konutlar da villalar da teraslar da mutfak ve apartmanlar da yaz ve kış aylarında kullanılmaya başlandı.  90 yıllar da demir doğrama ile başlayan sürecek kısa zaman da büyük bir ilgi alaka görerek vazgeçilmez bir kapama sistemi oldu.

[caption id="attachment_1942" align="aligncenter" width="600"] Köy Zekeriköy villaları kış bahçe modelleri[/caption][caption id="attachment_1943" align="aligncenter" width="600"] Çanakkale kaz dağları cam çatı kış bahçesi modeli[/caption][caption id="attachment_1944" align="aligncenter" width="600"] Villa kış bahçesi cam çatı modelleri[/caption][caption id="attachment_1945" align="aligncenter" width="600"] Isı yalıtımlı hebeşibe sürme sistem kış bahçesi sistemleri[/caption][caption id="attachment_1946" align="aligncenter" width="600"] Kilyos Sinemköy sitesi mutfak önü giyotin camlı kış bahçesi modelleri[/caption][caption id="attachment_1947" align="aligncenter" width="600"] Kilyos Demirciköy motorlu giyotin cam sistemleri m2 fiyatları[/caption]

 

En çok sistemler ile son teknoloji malzemeler zip perde ısıcamlı sürme sistemler kış bahçesinin aksesuarları olmaya başladı.

[caption id="attachment_1935" align="aligncenter" width="600"] Alüminyum iskelet ısı yalıtımlı sürme sistem villa kış bahçesi modelleri[/caption][caption id="attachment_1936" align="aligncenter" width="600"] Yaz bahçesi modelleri[/caption][caption id="attachment_1937" align="aligncenter" width="600"] Cam tavan alüminyum sistem kış bahçesi[/caption]

 

[caption id="attachment_1899" align="aligncenter" width="600"] Mutfak önü kış bahçesi dekorasyonu[/caption]

 

[caption id="attachment_1898" align="aligncenter" width="600"] Cam oda mutfak dekorasyonu[/caption][caption id="attachment_1897" align="aligncenter" width="600"] Alüminyum sistem villa kış bahçesi modelleri[/caption][caption id="attachment_1896" align="aligncenter" width="600"] mutfak villa dekorasyonu[/caption]

kış bahçesi

8gen çatı alüminyum sistem kış bahçe villa oda yapılması

[caption id="attachment_1665" align="aligncenter" width="600"] acarkent villaları[/caption]

Kış Bahçesi Çeşitli Modelleri 

genel o Cam Çatılı sistem Kapalı çatı şingıl  kiremit ve sandviç panel çatı sistem olarak yapılıyor. Ancak son yıllarda genellikle açılır tavan, pergola tente, bioklimatik, motorlu led, veya spot lambalı, sistemler piyasaya çıkan son modeller arasında yer almaya başladı.

[caption id="attachment_1673" align="aligncenter" width="600"] yeşil yaka villaları[/caption]

 

KIŞ BAHÇESİ FİYATLARI

Kış Bahçesi Güncel Fiyatları  ; Teras Villa gibi yapılacak mekanların m2 ölçülerine göre yani, genişlik ve uzunluk ölçüsü baz alınarak ve istenilen modele göre fiyatları çıkmaktadır. fiyatları için tek tip fiyat vermek mümkün değildir.

Kış bahçesi yaklaşık metre kare ,alınırken kullanılacak cam alüminyum aksesuar markaları çok önemlidir. Piyasa da kış bahçesi firmaları olarak son yıllar da yüzler ce firma bu işe başladılar. Her yapılan yapı cam oda değildir. Yalıtımlı ve yalıtımsız sistemler de m2 fiyatlarını değiştirmektedir.

[caption id="attachment_1615" align="aligncenter" width="600"] cam çatı modeli[/caption]

 

İstanbul Kış Bahçesi Uygulama Firmaları ; Kupa yapı İstanbul iline bağlı anadolu yakasıdan bulunan Sancaktepe ilçesinde imalat ve montaj yapan kışlık bahçe firmasıdır. Demonte montaj lı yurt içi ve yurtdışı ihracat olarak da yapılmaktadır.

 

[caption id="attachment_1546" align="aligncenter" width="600"] kışlık bahçe firmaları[/caption]

 

[caption id="attachment_1668" align="aligncenter" width="600"] Alüminyum Modeli[/caption][caption id="attachment_1667" align="aligncenter" width="600"] Hebeşibe sürme sistem[/caption][caption id="attachment_1633" align="aligncenter" width="600"] ömerli kasaba evleri[/caption][caption id="attachment_1628" align="aligncenter" width="600"] Fransa açılır tente[/caption][caption id="attachment_1627" align="aligncenter" width="600"] Polikarbon çatı modelleri[/caption]

 

 

 

[caption id="attachment_1094" align="aligncenter" width="600"] Kapalı çatı alüminyum hebeşibe sürme oda yapılması[/caption]

 

Kış bahçe malzemeleri de çeşitlerine göre değişmektedir. Fiyatlarını etkileyen unsurların başında kullanılan malzemenin niteliği aksesuarların değişkenliği gelmektedir.

Yurtdışı ve yurtiçi uygulamalarımız, da kalite den asla taviz vermeden yapılacak modele göre en kaliteli alüminyum pvc sistemlerini müşterilere sunmaktayız.

[caption id="attachment_1782" align="aligncenter" width="500"]kış bahçesi 8gen villa cam oda[/caption] 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder