Kış bahçesi

Kış bahçesi
Kış Bahçesi

18 Şubat 2015 Çarşamba

Kış Bahçesi Nedir,Kış Bahçesi Modelleri,Kış Bahçeleri,Camlı Kış Bahçesi

Kış bahçesi Kış Bahçesi adındanda anlaşılağı gibi yaz kış oturabileceğiniz içerisinde toplantılar sohbetler edebileceğiniz yaz kış çayınızı yudumlayabileceğiniz mekanlardır. Kış Bahçesi çatısı ısı yalıtımlı camlar ile kapatılarak etrafı pvc pencere,alüminyum pencere, veya katlanır cam balkon olarak kapatılması ile oda sıcaklığında hazırlanan mekanlardır. Kış Bahçesi en çok Mutfak kış bahçesi,Villa Kış bahçesi,Çatı teras kış bahçesi,cam tavan kış bahçesi,giriş rüzgarlık,veya kapalı çatı kış bahçesi olarak talep edilir. Kış bahçesi Model olarak Tek eğimli kış bahçesi,çift eğimli kış bahçesi,beşik çatı kış bahçesi,ve viktorial kış bahçesi olarak talep edilen modellerdir. Kış Bahçesi Fiyatları kış bahçesi fiyatı nedir,Kış Bahçesi m2 fiyatı nedir,kış bahçesi modelleri,kış bahçesi nedir,kış bahçesi servis,kış bahçesi,kış bahçeleri,kış bahçesi tamir şeklinde aramalar ve sorgular en çok aranan kelimelerdir. Kış Bahçesi istediğiniz ebat ve modellerde uygulanabilir.Özellikle teknolojinin gelişmesi ile birlikte çatı camları ve etrafında kullanılan sistemler kış bahçesi için çok faydalı sistemler olmuştur. Kış Bahçesi ertafında kullanılan profiller Alman Kömmerling marka olup green line özelliklidir.Yalıtım değeri çok yüksek olan bu profiller camlarınnında konfor ısıcam olarak kombine edilmesiyle daha sıcak ortamlar çıkmaktadır.
Kış bahçesi Isıtma Sistemi kış bahçesi,kurulumu ve yalıtımı yapıldıktan sonra ister şömine ister ufo sistemi ile ısıtılabilir.Kış bahçesi eğer binaya yaslı ise içeriden gelen tesisat ile kış bahçesi içerisine Petek sistemi yerleştirilebilir.Bu sayede hem kış bahçesi hem odalarınız tek ısınma sistemi ile ısıtılmış olacaktır.
Kış Bahçesi renk olarak Altınmeşe Kış bahçesi, Maun kış BahçesiBeyaz Kış Bahçesi,Fındık Kış bahçesişeklinde yaptırabilirsiniz. Evinizin Pvc pencereleri ile aynı renk kış bahçesi yaptırıp renkler arasında hiçbir ayrıl olmasını engelleyebilirsiniz.
Kış Bahçesi Sistemlerinde özellikle İstanbul Kış Bahçesi,Ankara Kış Bahçesi,İzmir Kış Bahçesi,Bursa Kış Bahçesi,Sarıyer Kış Bahçesi,Zekeriyaköy Kış Bahçesi,Bahçeköy Kış Bahçesi,Kilyos Kış Bahçesi,Bahçeşehir Kış Bahçesi,Çekmeköy Kış Bahçesi,Dragos Kış Bahçesi olarak sayısız kış Bahçesi uygulamalarımız mevcuttur.

Kış Bahçesi yaptıran müşterilerimiz yeni çıkan teknolojiye ayak uydurup özellikle Woswagen sürme Hbsb Sürme gibi sistemleri kış bahçelerine istemektedirler. Bu Sürme sistemler kış bahçesi mekanınıza daha çok kullanmanıza yardımcı olan sistemlerdir.Kanatların ray içerisinde hareket etmesinden dolayı cam kenarlarına kadar mobilya koyabilirsiniz.Bu yüzden Sürme Sistemi kış bahçesi uygulamarının vazgeçilmez aksesuarı olmuştur. Kış Bahçesiyaptıran müşterilerin en büyük sıkıntısı yalıtım sıkıntısıdır.Özellikle yağışlı havalarda kış bahçelerinde büyük sıkıntılar çıkmakta içeriye hem yağmur hemde soğuk girmektedir.İşte Kış bahçesi yaptırırken en çok dikkat etmeniz gereken husus budur. Kış Bahçesi Özellikle Çatı teras Kış bahçesi,Mutfak Kış Bahçesi ve Villa Kış Bahçesi şeklinde isteyen müşteriler çoğunluktadır.Yeni yapılan binalarda çatı teras uygulamaları yaygın olunca kış bahçesi olarakta çatı kış bahçesi,teras kış bahçesi,teras kapama gibi sistemler müşteriler tarafından istenmeye başlandı. Beyaz Renk Cam Tavan Kış Bahçesi,Etrafı Pvc Pencere ile kapatılarak mutfak kış bahçesi olarak kullanılmaktadır. Ayrıca Villa tipi evlerin son zamanlarda yaygınlaşması villa kış bahçesi,mutfak kış bahçesi,villa giriş rüzgarlık,olarak talepler artmıştır. Bu sistemler çatıda kullanılmayan çatı teraslarını villa önlerindeki boş mekanların kapatılarak oda olarak veya mutfak olarak kullanma olanağı sağlamıştır. Kış Bahçesi genellikle ilkbahar ve yaz aylarında daha çok rağbet gören bir sistemdir.Müşteriler yazın yaptırdıkları kış bahçelerini kışın sıcak çaylarını yudumlamak için hazırlatırlar. Kış Bahçesibayilik olarakta yaptığımız bir sistemdir.Kış Bahçesi ölçüleri ile istenilen ebat ve büyüklükte imalatı yapılıp ister montajsız ister montajlı şekilde bayilerimize teslim etmekteyiz. Kış Bahçesi nasıl yapılır,kış bahçesi yapan firmalar,kış bahçeleri Kış Bahçesi nereye yapılır kış bahçesi firmaları gibi aklınıza takılan herşey hakkında arayıp bilgiler alabilirsiniz. Kış Bahçesi,camlı kış bahçesi ve camsız kış bahçesi şeklinde yapılır. Camlı Kış Bahçesi,Çelik iskelet kurumulu ile başlar.Çatı camları Güneş kontrol özellikli olup içeriye direk sıcağı geçirmez.Etrafına kullanılan camlar ise Konfor Isı Cam Olup ıçerideki sıcaklığı dişarı vermez. Kapalı Çatı Kış bahçesi ise,çelik iskelet kurumulu ile başlar.Çatıda Osb-mebran taşyünü gibi yalıtım malzemeleri ile çatı kapatır.Etrafı Müşterinin isteğine göre ister Pvc Pencere İster Alüminyum Pencere ile kapatılır.Bu Sistemdede camlar Konfor Isı Cam Şeklinde yapılabilir. Yaptıracağınız kış bahçesinde yaşadığınız yerin iklimsel özelliklerine göre Pvc pencere ve Isı Cam Sistemi kullanmanızı öneririz.Bunun en büyük sebebi kışları sert geçen yerlerde kullanılan malzemelerin daha yalıtımlı olması yaptıracağınız kış bahçeleri için büyük önem taşır. Kış Bahçesi,Kış Bahçeleri,Kış bahçesi Firmaları,Kış Bahçesi Modelleri,Cam Kış Bahçesi Kış Bahçesi Video İzle  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder